Stagekwadraat Neem het er van

Scroll
Lieke van Zonhoven, 20 jaar.

“Iedere dag is anders. Dat is het leuke aan het werken in de contractcatering. Zon of regen, wind mee of wind tegen. Reken maar dat het de stemming van de gast beïnvloedt. Tijdens de opleiding heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd op andere locaties dan de mijne. Nooit gedacht dat zoveel dingen hetzelfde zijn. Maar tegelijkertijd zijn er oh zo veel dingen anders tegelijk. Gelukkig maar. Wat kies jij?

Vijf sectoren, van bedrijfscatering tot onderwijscatering en alles ertussenin.

Tientallen cateringformules. En een cateringorganisatie die graag jong talent aanspreekt met het hart op de juist plaats. Rara, hoe krijg je dat voor elkaar?

In opdracht van Albron ontwikkelden wij de Stageverdubbelaar®. Wie kiest om het vak te leren bij Albron, komt gegarandeerd in minstens twee sectoren naar keuze terecht. Binnen die sectoren worden verschillende cateringformules langsgelopen. Elk formule met haar unieke signatuur, ook wat het leren betreft.
Het resultaat? Medewerkers die in de praktijk zijn opgeleid en allround zijn, van A tot Z. En dat in een recordtempo.

Meer weten? Neem contact op met Perry van Gils.