Groots leren in bedrijf Anders. Beter. Slimmer. En mooier.

Scroll

Vakmanschap staat nooit stil. Talent, van ‘komt net kijken’ tot al jaren door de wol geverfd, ook niet trouwens. Toch duren vak- en beroepsopleidingen meestal veel langer dan nodig is. En wordt het vak of beroep in een schoolse omgeving uitgevoerd, terwijl vakmanschap zich juist op de werkvloer zo sterk ontwikkelt. Dat kan anders. Beter. Slimmer. En mooier.

Successen bereik je samen.

Als branches, bedrijven en beroepsonderwijs intensiever met elkaar samenwerken en inzetten op leerrendement, zal iedereen floreren. Zo kunnen bedrijven talent aan zich binden, nog voordat er sprake is van een vaste baan. En krijgt talent de kans om te excelleren op maat, want tenslotte leert iedereen op zijn eigen manier.

Hoe dat werkt?

In wezen is er niet meer nodig dan de bereidheid en het vertrouwen om samen met z’n drieën op te trekken. Bedrijf, opleider en talent. Kies je om Vaktransitie in te schakelen, dan kies je voor de inzet op leerrendement. We nemen opleidingswensen serieus en matchen vraag en aanbod. In de meeste gevallen voegen we ook wat groeimiddel toe, want leerrendement heeft veel voordelen voor alle partijen. Van ons kun je de energie verwachten om de samenwerking succesvol van de grond te krijgen. Zonder gedoe of gedwongen winkelnering en altijd op basis van glasheldere verwachtingen.

Vaktransitie is een samenwerkingsverband van professionals met meer dan 150 jaar ervaring in werken, leren en opleiden. Elk met een eigen specialisme.

Uitgangspunten waar we trots op zijn


Proces is cool
Leren is voor iedereen een uniek proces.


Ga voor groter bereik
Als bedrijfsleven en opleidingsorganisaties (klein en groot) beter met elkaar samenwerken, wordt er meer bereikt dan ooit.


Mens eerst, techniek twee
Het internet en de voortschrijdende techniek met hoge snelheid, zijn onlosmakelijk met beroepen van vandaag en morgen verbonden. Je ziet dit terug in de praktijk en bij het leren zelf.


Langer is niet altijd beter
Bedrijven vragen om kortdurende opleidingstrajecten. En willen dikwijls zelf meedoen.


Leuker is beter
Beter worden in je vak, wordt leuker als er een zeker perspectief is op een succesvolle loopbaan. Wij juichen leren met baangarantie van harte toe.


Gelijkwaardig
Bedrijven kunnen in veel gevallen heel veel dingen zelf doen. Afhankelijkheid van scholen of bedrijfsopleiders zet een rem op innovatief leren. Gelijkwaardigheid is onmisbaar.

Bel Perry even